Smarthost.mk е модерен и автоматизиран хостинг систем базиран на најдобрите пракси во полето на менаџирање со хостинг услуги. Постојаната грижа од администраторите, брзиот SSD RAID и регуларните бекапи овозможуваат безгрижно управување со вашиот веб-сајт.

Smarthost управува со сервисот преку свој сопствен дата-центар лоциран во Полска, Европска Унија.

Сите хостинг кориснички сметки се заштитени со уникатен анти-експлоитен систем кој ги обезбедува најпопуларните php скрипти од потенцијални закани.

Административни детали:

Smarthost Sp. z o.o.
Partyzantow 1
42-217 Czestochowa, Poland
VAT EU: PL5732874847

REGON: 366194822
KRS: 0000656356
Регистар на телекомуникационо претпиемништво: 11 899
D-U-N-S: 539534843

hosting@smarthost.eu

Ние сме официјален cPanel NOC Partner
cpanel

Ние сме официјален Еластик Сајтс провајдер

Безбеден гејтвеј провајдер при плаќање

Зошто треба да го изберете нашиот стабилен хостинг за Македонија? Затоа што имаме:
  • сопствен дата-центар, сервери во Полска (членка на Европска Унија)
  • целосно SSD складирање
  • светски познат управувачки панел: cPanel
  • целосна разделеност на корисничките сметки при споделен хостинг (shared hosting)
  • мулти PHP верзии (вклучително PHP 7.3)
  • последни, стабилни верзии на софтвер
  • уникатниот анти-експлоитен систем скенира сајтови во лет
  • we meet the requirements of GDPRусогласени сме со условите на Општата регулатива за заштита на податоците (GDPR)
  • бесплатен 14-дневна преглед
  • одлична поддршка од Администраторите
Контакт-формулар
*задолжителни полиња
Please wait,
the form is being sent