за препродавачи хостинг пакети
Ако сакате да имате највисок можен квалитет на Интернет - за препродавачи пакети се вистински избор за вас.
res-50 res-100 res-200
Складирање 50 GB 100 GB 200 GB
Кориснички cPanel сметки 50 100 200
Пропусен опсег Неограничено Неограничено Неограничено
Домени Неограничено Неограничено Неограничено
Целосна поделба на сметката да да да
Сервери во Европа да да да
MySQL бази на податоци Неограничено Неограничено Неограничено
PostgreSQL база на податоци Неограничено Неограничено Неограничено
E-маил сметки Неограничено Неограничено Неограничено
PHP верзии: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 да да да
PHP верзии променливи од страна на корисникот да да да
Анти-експлоитен систем да да да
Бесплатни SSL за сите домени да да да
Годишно време на работа 99,9% 99,9% 99,9%
Посебни хостинг пакети за секој корисник да да да
Посебни хостинг ограничувања за секоја сметка да да да
Годишната цена е постојана.
Цената за обнова на хостинг планот ќе биде иста секоја година.
месец Цена (net):
1539 ден
месец Цена (net):
2469 ден
месец Цена (net):
4299 ден

WordPress хостинг

Брзина и перформанси: целосен SSD, http/2, целосна раззновидност на кеш методи, неограничен проток, бесплатни SSL сертификати

Joomla! хостинг

Брзина и перформанси: голем I/O, голема меморија, целосен SSD, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Безбедност и перформанси: целосна сепарација, анти-експлоитна технологија, целосен SSD, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Dedicated servers

Секаде каде што е неопходна голема компјутерска моќ, можете да изберете од нашите наменски (dedicated) сервери во нашата сопствена сервер-просторија лоцирана во централна Европа.

VPS servers

Кога треба да конфигурирате оперативен систем на нашата хостинг платформа, генерално добра идеа е да изберете сопствен VPS со cPanel и коренски пристап.

Регистрација на домени

Неколку стотици видови домени од целиот свет можат да се регистрираат на Smarthost.mk. Нашите цени се прифатливи за сите.