Еластични хостинг пакети, на SSD
Еластичен хостинг е изведба еквивалентна на VPS сервер, но со сите предности на класичните хостинг пакети: изведба како VPS (распределени големи централни процесорски единици (CPU) и RAM (меморија со случаен пристап) ресурси, целиот систем на SSD), но цената вклучува целосна администрација, соодветен панел (cPanel во вашата јазична верзија), дневна резервна копија (бекап) , бесплатни SSL сертификати, анти-експлоитен систем, http/2, пристап до SSH и многу други карактеристики.
elastic sites
Elastic SSD хостинг пакети
Ако сакате да имате највисок можен квалитет на Интернет - Elastic SSD пакети се вистински избор за вас.
elastic-SSD-10 elastic-SSD-20 elastic-SSD-50 elastic-SSD-100 elastic-SSD-200
Складирање 10 GB 20 GB 50 GB 100 GB 200 GB
Пропусен опсег Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Домени Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
MySQL Бази на податоци Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
E-маил сметки Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
RAM за сметката 1,5 GB 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB
CPU ресурси 1 јадро 1 јадро 2 јадро 4 јадро 8 јадро
SSD зачувување да да да да да
Бесплатни SSL сертификати да да да да да
FTP сметки Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Поддомени Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Анти-експлоитен систем да да да да да
Ограничување на датотеки Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Дневна резервна бекап да да да да да
Сервери во Европа да да да да да
Панел: cPanel 11 да да да да да
Целосна сепарација на сметката да да да да да
PHP верзии: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 да да да да да
Промена меѓу PHP верзии да да да да да
MySQL 5.7 (MariaDB 10.3) да да да да да
Cron пристап да да да да да
PostgreSQL база на податоци да да да да да
Webdisk да да да да да
DNS зонски едитор да да да да да
Можност да се инсталираат SSL сертификати да да да да да
SSH пристап да да да да да
Node.js хостинг да да да да да
14-дневен бесплатен пробен период да да да да да
Техничка поддршка да да да да да
Сопствен, специјално наменет IP да да да да да
Конкурентни процеси 32 32 32 32 32
CPU ресурси 1 јадро 1 јадро 2 јадро 4 јадро 8 јадро
RAM за сметките 1,5 GB 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB
Читање од диск I/O 7 000 kB/s 10 000 kB/s 12 000 kB/s 15 000 kB/s 15 000 kB/s
Бесплатна миграција да да да да да
dopisek
Годишната цена е постојана.
Цената за обнова на хостинг планот ќе биде иста секоја година.
месец Цена (net):
679 ден
месец Цена (net):
1169 ден
месец Цена (net):
2399 ден
месец Цена (net):
3019 ден
месец Цена (net):
7939 ден

WordPress хостинг

Брзина и перформанси: целосен SSD, http/2, целосна раззновидност на кеш методи, неограничен проток, бесплатни SSL сертификати

Joomla! хостинг

Брзина и перформанси: голем I/O, голема меморија, целосен SSD, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Безбедност и перформанси: целосна сепарација, анти-експлоитна технологија, целосен SSD, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Dedicated servers

Секаде каде што е неопходна голема компјутерска моќ, можете да изберете од нашите наменски (dedicated) сервери во нашата сопствена сервер-просторија лоцирана во централна Европа.

VPS servers

Кога треба да конфигурирате оперативен систем на нашата хостинг платформа, генерално добра идеа е да изберете сопствен VPS со cPanel и коренски пристап.

Регистрација на домени

Неколку стотици видови домени од целиот свет можат да се регистрираат на Smarthost.mk. Нашите цени се прифатливи за сите.