Пренос на домен

Кога пренесувате домен, ја менувате неговата администрација на услуги помеѓу различни домен регистратори. При преносот на доменот на Smarthost.eu добивате многу прифатливи цени за обновување, но, исто така, ако имате хостинг пакет на нашиот сервер - многу лесен пристап до сите ваши услуги од нашиот клиентски панел.

Самиот пренос е бесплатен, но за да ја завршите постапката, ќе ви биде наплатен годишен трошок, а времето од една година ќе биде додадено на времето за кое доменот е се` уште валиден.

За да започнете пренос, ќе ви треба AuthInfo код. Него можете да го добиете со контактирање на вашиот тековен регистратор на домен, а потоа негова одговорност е да ви го обезбеди овој код
за најмногу 7 дена, се разбира бесплатно

Ако имате некои проблеми со: добивање на AuthInfo код, наоѓање каде всушност е регистриран доменот, ве молиме не двоумете се да не` контактирате преку helpdesk (шалтерот за информации) или преку chat (разговор), а ние секогаш им гарантираме најдобра услуга на нашите клиенти.

Започнете пренос на доменот на Smarthost.eu