Премиум хостинг пакети, на SSD дискови
Најниско задоцнување, највисоки серверски ресурси (процесор, меморија, IO најбрзи дискови во највисокото SSD квалитетно диск поле - секаде каде што се важни максималните перформанси, треба да стигнете до највисокото ниво. За клиентите кои бараат најмногу, креиравме нов тип на пакети: премиум хостинг.

Премиум хостинг се технички компоненти со највисок квалитет како и параметри назначени за Клиентите, без какви било компромиси поврзани со цените:
најбрзи SSD поврзани во RAID-10 матрица која се состои од повеќе дискови,
параметрите за секоја сметка се: голема количина на RAM, големи процесорски ресурси, многу голема читливост од дискот (I/O).

За препродавачките пакети, ние дури и не споменуваме такви очигледни податоци како што се: неограничен пренос, нема ограничувања во датотеките на сметката, дневна резервна копија на податоците (дневен бекап) итн.

Технички, но накратко: 1GB RAM, 1 цело процесорско јадро, читање од диск пресметано во мегабајти, TTFB пресметано во милисекунди, Apache + LiteSpeed, целосна сепарација на сметката, анти-експлоитен систем.
Premium SSD хостинг пакети
Ако сакате да имате највисок можен квалитет на Интернет - Premium SSD пакети се вистински избор за вас.
Premium-ssd-micro Premium-ssd-mini Premium-ssd-www Premium-ssd-store Premium-ssd-business Premium-ssd-max
Складирање 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB 50 GB 100 GB
Пропусен опсег Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Домени 1 5 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
MySQL Бази на податоци 1 5 20 Неограничено Неограничено Неограничено
E-маил сметки 2 10 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Бесплатни SSL сертификати да да да да да да
SSD зачувување да да да да да да
FTP сметки 1 5 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Под-домени 1 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Анти-експлоитен систем да да да да да да
Ограничување на датотеки Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Дневна резервна копија да да да да да да
Сервери во Европа да да да да да да
Панел: cPanel 11 да да да да да да
Целосна сепарација на сметката да да да да да да
PHP верзии: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 да да да да да да
Промена меѓу PHP верзии да да да да да да
MySQL 5.7 (MariaDB 10.3) да да да да да да
Cron пристап да да да да да да
PostgreSQL база на податоци да да да да да да
Webdisk да да да да да да
DNS зонски едитор да да да да да да
Можност да се инсталираат SSL сертификати да да да да да да
SSH пристап да да да да да да
Node.js хостинг да да да да да да
14-дневен бесплатен пробен период да да да да да да
Техничка поддршка да да да да да да
Сопствен, специјално наменет IP изборен изборен изборен изборен изборен изборен
RAM за сметката 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
Конкурентни процеси 12 12 20 20 30 30
Читање од I/O диск 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s
CPU ресурси 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро
Бесплатно кафе да да да да да да
Бесплатен пренос да да да да да да
dopisek
circle_chart
Годишната цена е постојана.
Цената за обнова на хостинг планот ќе биде иста секоја година.
Годишна Цена (net):
1169 ден
Годишна Цена (net):
1789 ден
Годишна Цена (net):
3019 ден
Годишна Цена (net):
4869 ден
Годишна Цена (net):
7329 ден
Годишна Цена (net):
11019 ден

WordPress хостинг

Брзина и перформанси: целосен SSD, http/2, целосна раззновидност на кеш методи, неограничен проток, бесплатни SSL сертификати

Joomla! хостинг

Брзина и перформанси: голем I/O, голема меморија, целосен SSD, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Безбедност и перформанси: целосна сепарација, анти-експлоитна технологија, целосен SSD, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Dedicated servers

Секаде каде што е неопходна голема компјутерска моќ, можете да изберете од нашите наменски (dedicated) сервери во нашата сопствена сервер-просторија лоцирана во централна Европа.

VPS servers

Кога треба да конфигурирате оперативен систем на нашата хостинг платформа, генерално добра идеа е да изберете сопствен VPS со cPanel и коренски пристап.

Регистрација на домени

Неколку стотици видови домени од целиот свет можат да се регистрираат на Smarthost.mk. Нашите цени се прифатливи за сите.