Поддршка на OpenSource заедницата

Наши партнери - кои ви ги препорачуваме

WordPress Bo Smarthost сметаме дека добрата соработка се базира на пријателски односи со деловните партнери. Обезбедувањето на најдобрите решенија за нашите клиенти е она што ни е заедничко. Bo Smarthost за наши партнери ги избираме само најдобрите IT специјалисти поврзани со популарните CMS како што се Joomla!, WordPress и други.

Ги поддржуваме OpenSource заедниците

Поддржуваме млади и талентирани луѓе со визија и став спремни да го споделат своето знаење со другите. Во Полска се организираат многу конференции кои нудат можност за размена на искуства и дискусии на разни теми со секој од учесниците. На ваквите конференции ние земаме учество исто така и како спонзори (од раздавање Smarthost гаџети, до парични спонзорства кои организаторите можат да ги искористат на пр: за пијалоци и храна за учесниците).

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.