Хостинг пакети за препродавачи


Оваа услуга се состои од овозможување пристап на препродавачот до ресурсите на серверот, кои може самостојно да ги дели и продава на своите Клиенти.


Пристапот значи ставање на располагање:

 • систем за управување со серверот (WHM) – можност за дефинирање сопствени хостинг пакети (капацитет, трансфер, домени, е-маили, дата-бази и тн.);
 • панел за управување со хостингот (cPanel) – секој Клиент на препродавачот добива сопствен панел (кој може да има сопствени поставки на препородавачот на пр: лого или бои).

Капацитетот на дискот на серверот што му е даден на препродавачот е пребукиран, т.е. имајќи на располагање 100GB може да поставите сметки со многу поголем вкупен капацитет, бидејќи во капацитетот од 100GB е пресметано само реално зафатениот простор на хостинг сметките.

Хостинг пакети за препродавачи

res-10-25

­11
,00 €
нето, месечно
 • Складирање25 GB
 • Кориснички cPanel сметки10
 • Пропусен опсегНеограничено

res-10-50

­19
,00 €
нето, месечно
 • Складирање50 GB
 • Кориснички cPanel сметки10
 • Пропусен опсегНеограничено

res-25-25

­19
,00 €
нето, месечно
 • Складирање25 GB
 • Кориснички cPanel сметки25
 • Пропусен опсегНеограничено

res-25-50

­23
,00 €
нето, месечно
 • Складирање50 GB
 • Кориснички cPanel сметки25
 • Пропусен опсегНеограничено

res-10-100

­29
,00 €
нето, месечно
 • Складирање100 GB
 • Кориснички cPanel сметки10
 • Пропусен опсегНеограничено

res-25-100

­33
,00 €
нето, месечно
 • Складирање100 GB
 • Кориснички cPanel сметки25
 • Пропусен опсегНеограничено

res-50-50

­33
,00 €
нето, месечно
 • Складирање50 GB
 • Кориснички cPanel сметки50
 • Пропусен опсегНеограничено

res-50-100

­39
,00 €
нето, месечно
 • Складирање100 GB
 • Кориснички cPanel сметки50
 • Пропусен опсегНеограничено

res-75-100

­49
,00 €
нето, месечно
 • Складирање100 GB
 • Кориснички cPanel сметки75
 • Пропусен опсегНеограничено

res-50-200

­59
,00 €
нето, месечно
 • Складирање200 GB
 • Кориснички cPanel сметки50
 • Пропусен опсегНеограничено

res-75-200

­69
,00 €
нето, месечно
 • Складирање200 GB
 • Кориснички cPanel сметки75
 • Пропусен опсегНеограничено

res-100-100

­69
,00 €
нето, месечно
 • Складирање100 GB
 • Кориснички cPanel сметки100
 • Пропусен опсегНеограничено

res-100-200

­79
,00 €
нето, месечно
 • Складирање200 GB
 • Кориснички cPanel сметки100
 • Пропусен опсегНеограничено

res-150-200

­89
,00 €
нето, месечно
 • Складирање200 GB
 • Кориснички cPanel сметки150
 • Пропусен опсегНеограничено

res-75-300

­99
,00 €
нето, месечно
 • Складирање300 GB
 • Кориснички cPanel сметки75
 • Пропусен опсегНеограничено

res-200-200

­99
,00 €
нето, месечно
 • Складирање200 GB
 • Кориснички cPanel сметки200
 • Пропусен опсегНеограничено

res-100-300

­119
,00 €
нето, месечно
 • Складирање300 GB
 • Кориснички cPanel сметки100
 • Пропусен опсегНеограничено

res-75-400

­129
,00 €
нето, месечно
 • Складирање400 GB
 • Кориснички cPanel сметки75
 • Пропусен опсегНеограничено

res-150-300

­129
,00 €
нето, месечно
 • Складирање300 GB
 • Кориснички cPanel сметки150
 • Пропусен опсегНеограничено

res-200-300

­149
,00 €
нето, месечно
 • Складирање300 GB
 • Кориснички cPanel сметки200
 • Пропусен опсегНеограничено

res-100-400

­159
,00 €
нето, месечно
 • Складирање400 GB
 • Кориснички cPanel сметки100
 • Пропусен опсегНеограничено

res-150-400

­179
,00 €
нето, месечно
 • Складирање400 GB
 • Кориснички cPanel сметки150
 • Пропусен опсегНеограничено

res-200-400

­199
,00 €
нето, месечно
 • Складирање400 GB
 • Кориснички cPanel сметки200
 • Пропусен опсегНеограничено
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЛИНИЈАТА ПАКЕТИ PREMIUM-SSD
НЕПРОМЕНЛИВА ЦЕНА
Нашите цени се непроменливи, што значи, дека при продолжување на услугата цената во наредните години цената на услугата останува иста. Не ги изненадуваме Клиентите со промена на цени.
ОНЛАЈН ЧАТ 24ч
Висок квалитет на услугите значи и одлична техничка поддршка. Нашите искусни специјалисти ќе Ви помогнат во секое време, во кој било ден во годината. Техничката поддршка достапна е 24/7. Работиме и во недела и за празни. Секогаш 24/7 можете да поразговарате со нашите оператори. Одговараме на chat во рок од 7 секунди.
SSD ДИСКОВИ
Нудиме брзи SSD дискови поврзани во RAID низа, обезбедувајќи стабилност и брзина во работењето на услугите, дури и при повеќе операции на читање и пишување податоци истовремено.
БСПЛАТНА МИГРАЦИЈА
Нудиме бесплатна миграција на податоци од други даватели на хостинг услуги. Нашите искусни и сертифицирани администратори комплексно ќе ги пренесат сите услуги. Преносот можеме да го направиме на пр. среде ноќ или за викенд, за да не им пречиме во работата на нашите клиенти.
БЕСПЛАТНИ SSL СЕРТИФИКАТИ
Секој домен поврзан на нашите сервери автоматски добива бесплатен SSL сертификат од Sectigo или Let's Encrypt. Благодарение на сертификатот, сите веб-страници и апликации хостирани на нашите сервери ќе можат да користат безбедно шифрирано поврзување.
СЕКОЈДНЕВЕН БЕКАП
Секојдневно во текот на ноќта автоматски, на секоја хостинг сметка се прави бекап. Системот редовно прави резервни копии и ги чува 7 дена. Резервните копии се чуваат на посебни низи off-site. Резервната копија лесно можете да ја вратите сами.
СЕРВЕРИ ВО ЕВРОПСКА УНИЈА
Нашите сервери се наоѓаат во Европска Унија, што на нашите клиенти им овозможува брз пристап до нивните веб-страници и е-пошта. Локацијата на серверите поврзани со главните интернет јазли во Европа обезбедува постојан и молскавичен пристап до услугите.
ХОСТИНГ ПАНЕЛ cPanel
За управување со хостинг сметката нудиме cPanel - најдобар хостинг панел на светот, кој е прегледен и кој на корисниците им овозможува лесно и интуитивно управување со сметката на нашите сервери.

res-10-25

­11
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 25 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 10
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-10-50

­19
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 50 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 10
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-25-25

­19
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 25 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 25
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-25-50

­23
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 50 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 25
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-10-100

­29
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 100 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 10
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-25-100

­33
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 100 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 25
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-50-50

­33
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 50 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 50
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-50-100

­39
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 100 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 50
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-75-100

­49
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 100 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 75
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-50-200

­59
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 200 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 50
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-75-200

­69
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 200 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 75
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-100-100

­69
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 100 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 100
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-100-200

­79
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 200 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 100
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-150-200

­89
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 200 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 150
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-75-300

­99
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 300 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 75
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-200-200

­99
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 200 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 200
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-100-300

­119
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 300 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 100
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-75-400

­129
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 400 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 75
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-150-300

­129
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 300 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 150
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-200-300

­149
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 300 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 200
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-100-400

­159
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 400 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 100
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-150-400

­179
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 400 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 150
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

res-200-400

­199
,00 €
нето, месечно
 • Складирање: 400 GB
 • Кориснички cPanel сметки: 200
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • Целосна поделба на сметката
 • Сервери во Европа
 • Анти-експлоитен систем
 • Бесплатни SSL за сите домени

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.