Контакт

Контакт

Smarthost.mk нуди широкодостапна техничка поддршка за своите клиенти. Можете да не’ контактирате на различни начини во зависност од вашите желби. Онлајн разговор и е-маил поддршката ја извршуваат нашите квалификувани администратори со кои можете да се консултирате дури и за комплицирани технички проблеми.

ОНЛАЈН РАЗГОВОР
Онлајн разговор е достапен 24/7

hosting@smarthost.eu
е-маил поддршка е достапна 24/7

Подготвивме многу упатства на нашиот блог, ве охрабруваме да ги прочитате.

БЛОГ

Повеќе информации во делот "за компанијата".
Контакт-формулар

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.