Joomla хостинг

Smarthost хостинг е иделно место за Joomla! интернет страници.

Нашата понуда првенствено е брз и ефективен хостинг на ssd дискови со техничка поддршка достапна секојдневно 8-24. Посветени сме на Joomla! заедницата учествувајќи на различни настани како што се:

  • Joomla! Day
  • Joomla! User Group
  • J&Beyond
Препознатливи сме меѓу Joomla! заедницата за што сведочи и фактот дека интернет страницата на полскиот Joomla! центар се наоѓа на нашите сервери.

Еве што вели за нас Sławomir Pieszczek, прв сертифициран Joolma! администратор: "Зошто во мојот субјективен ранкинг, на прво место се најде Smarthost? Пред се затоа што знам, верувам, тестирав, поддршката беше одлична дури и во тешки ситуации за мене. Многу мои пријатели и познаници од Joomla! заедницата исто така се задоволни од услугите на оваа компанија".

Повеќе за Joomla! можете да прочитате на неговиот блог: http://www.slawop.net или на нашиот блог: https://www.smarthost.mk/blog/tag/joomla

Погледнете хостинг пакети препорачани за Joomla!

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.