PrestaShop хостинг

Smarthost хостингот е иделно место за интернет продавници креирани во PrestaShop.

Нашата понуда првенствено е брз и ефективен хостинг на ssd дискови со техничка поддршка достапна секојдневно 8:00-24:00.

За пребирливите клиенти имаме пакети целосно на SSD дискови, со можност за користење cache Redis на сервери засновани на LiteSpeed со LScache


Нашите клиенти користат многу PrestaShop интернет продавници на нашиот хостинг. Добиваме многу позитивни препораки и изрази на задоволство од ефективноста што нашите клиенти ја добиле на нашите сервери.

Прочитајте една од анализите за ефективноста на нашиот блог: Hosting for Prestashop – how many UUs can be handled?.

Знаеме, дека секој клиент сака неговата интернет продавница да работи брзо и без проблеми, затоа вложуваме максимални напори за да ја одржиме достапноста на нашите сервери на ниво 99,9%.

Smarthost е одраз на висока ефективност и прилагоден е за PrestaShop.

Погледнете хостинг пакети препорачани за PrestaShop

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.