Карактеристики на препродавачките хостинг пакети

Нарачување препродавачки хостинг пакет

Упатството ви покажува како да отворите препродавачка сметка. Препродавачките сметки ви овозможува креирање хостинг сметки на лесен и разбирлив начин. Тоа е идеално решение за луѓе кои креираат веб-страни и веб-апликации за да обезбедат хостирање за нивните клиенти.

Повеќе

Карактеристики на препродавачки хостинг пакет

Можностите на Smarthost.eu препродавачка хостинг сметка, како што се дефинирање на ваши сопствени услужни пакети (вклучувајќи листа на функции) за вашите клиенти и креирање и одржување на кориснички сметки.

Повеќе

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.