Бесплатна IPv6 адреса за сметката

Бесплатна IPv6 адреса за сметката

Како да вклучите бесплатна IPv6 адреса за сметката?

За секоја хостинг сметка на Smarthost постои можност за вклучување на IP верзија 6. IPv6 е предвидена за секоја сметка. IPv6 не е автоматски вклучена, но вклучувањето е лесно – доволен е еден клик во административниот панел. За да вклучите IPv6 за сметката треба да се најавите на корисничкиот панел, покрај вашата хостинг услуга да кликнете на иконката лупа, а потоа да кликнете на копчето „вклучи IPv6“.

По вклучувањето на IPv6 адресата сметката ќе има две IP адреси: IPv4 и IPv6.
Се се извршува автоматски.

На пример, за IPv4 адресата: 91.211.222.22, вредноста на дополнителната IPv6 адреса ќе биде: 2001:678:63c:0:9:5bd3:de16:2.


WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.