Полиса за квалитет

Политика за квалитет

Мисија на компанијата е поддршка на претпријатијата во реализација на нивните бизнис цели преку креативно и свесно користење на современите интернет технологии. Гаранција за остварување на главната цел е фокусирањето на континуиран и сеопфатен развој на понудата, услуги на највисоко ниво и прилагодување кон очекувањата на Клиентите.


Вработени

Во компанијата работи тим на луѓе кои имаат искуство во реализација на големи проекти и ги знаат спецификите на интернет индустријата. Наш потенцијал е желбата за развој и грижа за своето знаење.

Интернетот е нашата пасија, а поврзувањето на пасијата со работата дефинитивно дава најдобри резултати.

Нашите телекомуникациски услуги се одликуваат со највисок квалитет на пазарот.

Нашите услуги се засновани на повеќегодишно искуство во доменот на хостинг.

Целосна посветеност на сопствениците и работниците во Smarthost за заедничка реализација на целите и политиката за квалитет.


Техника

Со инвестирањето во сопствен дата-центар можеме да обезбедиме потполно независна и стабилна средина на серверите што им ги нудиме на Клиентите.

Фактори како што се: вишок на интернет врски засновани на BGP протоколот, сопствени ресурси на IP адреса, приклучување на одделни напојувања, заштита на ups, противпожарни апарати, употреба на брендирана, современа опрема, 24 часовниот надзор на нашата мрежа и серверите ни овозможува да одржиме највисок квалитет и сигурни услуги.


Општество

Сакаме да бидеме компанија препознатлива меѓу Клиентите како сигурен Партнер.

Сакаме да бидеме пријателски настроена компанија спрема Вработените, Клиентите и Општеството.

Сакаме да шириме и да споделуваме знаења за најновите технологии и решенија, како и да учествуваме во глобалниот процес на развој на информатиката и телекомуникациите.


WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.