Споредба на Premium SSD хостинг пакети

Премиум хостинг пакети, на SSD дискови
Најниско задоцнување, највисоки серверски ресурси (процесор, меморија, IO најбрзи дискови во највисокото SSD квалитетно диск поле - секаде каде што се важни максималните перформанси, треба да стигнете до највисокото ниво. За клиентите кои бараат најмногу, креиравме нов тип на пакети: премиум хостинг.

Премиум хостинг се технички компоненти со највисок квалитет како и параметри назначени за Клиентите, без какви било компромиси поврзани со цените:
најбрзи SSD поврзани во RAID-10 матрица која се состои од повеќе дискови,
параметрите за секоја сметка се: голема количина на RAM, големи процесорски ресурси, многу голема читливост од дискот (I/O).

За препродавачките пакети, ние дури и не споменуваме такви очигледни податоци како што се: неограничен пренос, нема ограничувања во датотеките на сметката, дневна резервна копија на податоците (дневен бекап) итн.

Технички, но накратко: 1GB RAM, 1 цело процесорско јадро, читање од диск пресметано во мегабајти, TTFB пресметано во милисекунди, Apache + LiteSpeed, целосна сепарација на сметката, анти-експлоитен систем.

Premium SSD хостинг пакети

Ако сакате да имате највисок можен квалитет на Интернет - Premium SSD пакети се вистински избор за вас.

Premium-ssd-mini Premium-ssd-www Premium-ssd-store Premium-ssd-business Premium-ssd-max Premium-ssd-max250
Складирање 5 GB 10 GB 20 GB 50 GB 100 GB 250 GB
Пропусен опсег Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Домени 5 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
MySQL Бази на податоци 5 20 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
E-маил сметки 10 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Бесплатни SSL сертификати
SSD зачувување
NVME зачувување
FTP сметки 5 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Под-домени Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Анти-експлоитен систем
Ограничување на датотеки Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Дневна резервна копија
Сервери во Европа
Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Целосна сепарација на сметката
PHP верзии: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1, 8.2
Промена меѓу PHP верзии
MySQL 8 (MariaDB 10.5)
Cron пристап
PostgreSQL база на податоци
Webdisk
DNS зонски едитор
Можност да се инсталираат SSL сертификати
SSH пристап
Node.js хостинг
14-дневен бесплатен пробен период
Техничка поддршка
Сопствен, специјално наменет IP изборен изборен изборен изборен изборен изборен
RAM за сметката 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
Конкурентни процеси 12 20 20 30 30 30
Читање од I/O диск 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s
CPU ресурси 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро
Бесплатно кафе
Бесплатен пренос
dopisek
circle_chart
Усогласеност со GDPR
Годишна цена.
Годишната цена е постојана. Цената за обнова на хостинг планот ќе биде иста секоја година.
­29
,00 EUR
нето
­49
,00 EUR
нето
­79
,00 EUR
нето
­119
,00 EUR
нето
­179
,00 EUR
нето
­359
,00 EUR
нето

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.