ХОСТИНГ ПЛАН Premium-ssd-www

Premium-ssd-store пакетите

Добар за е-продавница

Добар за е-продавница

Premium-ssd-store

­79
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 20 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR

Premium-ssd-store пакетот е голем пакет вклучен во Smarthost.mk премиум хостинг понудата. Овој пакет обично се одбира за хостирање на online (мрежни) продавници, каде се потребни високи перформанси и умерен простор на дискот на серверот.

 

Складирање 20 GB
Пропусен опсег Неограничено
Домени Неограничено
MySQL Бази на податоци Неограничено
E-маил сметки Неограничено
Бесплатни SSL сертификати
SSD зачувување
NVME зачувување
FTP сметки Неограничено
Под-домени Неограничено
Анти-експлоитен систем
Ограничување на датотеки Неограничено
Дневна резервна копија
Сервери во Европа
Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Целосна сепарација на сметката
PHP верзии: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1, 8.2
Промена меѓу PHP верзии
MySQL 8 (MariaDB 10.5)
Cron пристап
PostgreSQL база на податоци
Webdisk
DNS зонски едитор
Можност да се инсталираат SSL сертификати
SSH пристап
Node.js хостинг
14-дневен бесплатен пробен период
Техничка поддршка
Сопствен, специјално наменет IP изборен
RAM за сметката 1 GB
Конкурентни процеси 20
Читање од I/O диск 50 000 kB/s
CPU ресурси 100% од јадро
Бесплатно кафе
Бесплатен пренос
Усогласеност со GDPR
Годишна Цена (нето):
79
,00 €
Годишната цена е трајна.
Нашите цени се фиксни, секоја следна година цената за обнова на пакетот ќе биде иста.
Карактеристики на основен хостинг

Дополнителни технички податоци за premium-ssd-store hosting план (главни карактеристики):

- Хостинг панел: cPanel на англиски јазик

- Управување со сметки за електронска пошта

- Управување со Alias (алиаси) и со форвардирање e-маилови

- Управување со FTP сметки

- Управување со филтрирање на електронска пошта

- Управување со MySQL база на податоци

- Пристап до phpMyAdmin

- Антиспам филтри

- Антивирус скенер за електронска пошта

- Webmail

- Веб управувач со фајлови

- Безбедносни резервни копии за сите сметки (резервни копии се прават секој ден, 7 последни копии се достапни)

- Анти-експлоитен систем детектира преку 4000 експлоити кај популарните скрипти

- Бесплатни SSL сертификати за сите домени во корисничката сметка (издадени од cPanel/Comodo или Let's Encrypt)

- Можност да се менува PHP верзијата по домен

Дополнителни технички податоци за premium-ssd-store хостинг пакет (статистика):

- Статистика за пропусен опсег

- Статистика за искористеност на централна процесорска единица (CPU) и број на процеси

- Статистика за искористеност на простор на дискот

- Статистика на посети - webalizer, awstats

- Преглед на последните посетители на веб страницата (последен посетител)

- Преглед на записите на грешки на веб серверот

Дополнителни технички податоци за premium-ssd-store хостинг пакет (Напредни карактеристики):

- Поставки за авторизација (SPF, DomainKeys)

- Поставувања за овластување за препраќање на пошта (SPF:SRS)

- Управување со „црна листа“ на IP адреси (IP Deny Manager)

- Управување со директориум за индексирање

- Управување со директориум на лозинки

- Преглед на конфигурацијата на PHP

- Управување со спам филтер (SpamAssassin)

- Управување со известувања за ресурсите (надминување на капацитетот на е-пошта, простор на дискот, трансфер)

- Hotlink заштита

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.