Wordpress хостинг

Smarthost хостингот е идеално место за страници креирани во Wordpress.

Нашата понуда пред се’ е брз и ефективен хостинг на ssd складирање заедно со онлајн (чет) техничка поддршка секојдневно од 8-24 ч.

Се ангажираме во Wordpress заедницата поддржувајќи и учествувајќи во разни настани како на пр:
- национални средби: WordCamp
- локални средби на Wordpress заедницата: WordUp

Препознатливи сме во Wordpress заедницата за што сведочи фактот дека многу интернет страници од познати личности од Wordpress заедницата се наоѓаат на нашите сервери.

Ги поддржуваме блогерите, редовно се среќаваме со Wordpress заедницата (community) - ги слушаме нивните потреби и ги прилагодуваме нашите понуди на нивните потреби.

Запознајте се со нашиот блог, кадешто се наоѓаат многу информации поврзани со Wordpress:
https://www.smarthost.mk/blog/tag/wordpress

За поддршката на Wordpress заедницата (WordPress Community) можете да прочитате на страницата:
https://www.smarthost.mk/opensource-community-support

Погледнете ги хостинг пакетите препорачани за Wordpress

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.