Нарачување хостинг

1
2
3
Чекор 1: Вид на услуга
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­29,00 €
Складирање: 5 GB , Домени: 5 , E-маил сметки: 10
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­49,00 €
Складирање: 10 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­79,00 €
Складирање: 20 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­119,00 €
Складирање: 50 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­179,00 €
Складирање: 100 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­359,00 €
Складирање: 250 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­29,00 €
Складирање: 5 GB , Домени: 5 , E-маил сметки: 10
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­59,00 €
Складирање: 10 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­89,00 €
Складирање: 20 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­129,00 €
Складирање: 50 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­199,00 €
Складирање: 100 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
рок на плаќање: 1 година:
нето: ­299,00 €
Складирање: 150 GB , Домени: Неограничено , E-маил сметки: Неограничено
Корисничкото име не смее да биде поголемо од 8 карактери. Името на корисничката сметка треба да се состои само од букви и бројки. Името не смее да започнува со бројка.

Преглед на домен: ______.smarthost.mk

Лозинката треба да се состои од најмалку 6 карактери и не смее да го содржиимето на сметка. The required password strength is 65.
Loading...
Siła hasła: 0

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.