Нарачка на препродавачки пакет

Нарачка на препродавачки пакет

Процедурата за нарачка на пакет за препродавачи е следна:

  1. На нашата интернет страница треба да поставите каков било хостинг пакет на пр. најмал хостинг пакет (овој пакет не е важен, бидејќи сметката ќе биде променета во препродавачка).
  2. Откако ќе креирате сметка, пополнете го формуларот подолу. Сметката ќе биде променета во препродавачка, исто така ќе добиете дополнителни информации и пристап до управувачките панели на сметките на вашите клиенти. Промената на препродавачки пакет се извршува по верификацијата и се врши рачно најчесто до 24 часа по изпраќањето на формуларот.

Податоците за пријавување на веќе постоечката главна сметка ќе бидат податоци и за пријавување на препродавачкиот панел.


       Пакет res-25-50: 25 сметки на cPanel 50 GB капацитет
       Пакет res-25-100: 25 сметки на cPanel 100 GB капацитет
       Пакет res-50-50: 50 сметки на cPanel 50 GB капацитет
       Пакет res-50-100: 50 сметки на cPanel 100 GB капацитет
       Пакет res-50-200: 50 сметки на cPanel 200 GB капацитет
       Пакет res-100-100: 100 сметки на cPanel 100 GB капацитет
       Пакет res-100-200: 100 сметки на cPanel 200 GB капацитет
       Пакет res-100-300: 100 сметки на cPanel 300 GB капацитет
       Пакет res-100-400: 100 сметки на cPanel 400 GB капацитет
       Пакет res-200-200: 200 сметки на cPanel 200 GB капацитет
       Пакет res-200-300: 200 сметки на cPanel 300 GB капацитет
       Пакет res-200-400: 200 сметки на cPanel 400 GB капацитет

*задолжителни полиња

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.