Наши партнери

Наши партнери

Bo Smarthost сметаме дека добрата соработка се базира на пријателски односи со деловните партнери. Обезбедувањето на најдобрите решенија за нашите клиенти е она што ни е заедничко.

Bo Smarthost за наши партнери ги избираме само најдобрите IT специјалисти поврзани со популарните CMS како што се Joomla!, WordPress и други.
За повеќе детали слободно контактирајте не`.

Сите
Joomla
WordPress
Специјализација: Joomla
jDoctor.pl (Michał Trzepizur)

Нашата понуда главно се состои од веб-сајтови во Responsive Web Desing тхнологија. Креираме електронски визит-карти за мали и средни компании, сајтови во стилот на "Портфолио", каталози и интернет продавници. Ќе го уредиме или ќе му додадеме свежина на Вашиот веб-сајт, адаптирајќи го на новите трендови на пазарот. Пренесуваме сајтови кои работат на Joomla! CMS во 1.0,1.5,2,5 и понови верзии. Развиваме водичи и документација за веб-администратори и администрација. Со задоволство помагаме и нудиме консултации.

Специјализација: WordPress
WPmagus (Krzysztof Dróżdż)

Во деловна смисла - за софтверски компании, а инаку познати и како магионичари -ние сме луѓето кои можат да внесуват волшепство во вашиот код и се` што ви треба во вашиот бизнис (исто така и во различни случаи). Наша цел е да донесеме солидни решенија базирани на WordPress, кои ќе бидат безбедни, ефикасни, лесни за употреба, и кои нема да му наштетат на вашиот буџет.

Се грижиме за секој програмски аспект на WordPress:

 • креираме веб-сајтови (сајтови за компании, продавници, итн.) и додатоци кои имплементираат напредни функционалности заштитени со авторски права од нас,
 • вршиме ревизии на постоечки веб-сајтови (безбедност, ефикасност, и точност на имплементација (implementation correctness),
 • помагаме кога имате било какви проблеми (на пример ги отстрануваме ефектите од инфекцијата и го опоравуваме вашиот веб-сајт по нападите),
 • даваме технички и проектни консултации и напредни реализации,
 • нудиме техничка поддршка за постоечките веб-сајтови.
Специјализација: WordPress
e-wsparcie.com.pl (Barbara Muszko)

Jа покажуваме вашата компанија во најдобро светло на интернет. Денес (после 8 годишно искуство) e-wsparcie не е само Barbara, туку тим од специјалисти - секој од нив со долгогодишно искуство во својата опласт. Им помагаме на компаиите да бидат успешни на интернет пазарот.

 • Веб-дизајнер - создава модерни веб-сајтови и интернет продавници и се грижи за нивната безбедност и ажурирање.
 • Графички дизајнер - создава графички дизајн за вашата компанија, почнувајќи со лого и завршувајќи со банери (roll-ups).
 • Копирајтер - знае како на атрактивен и љубезен начин за клиентите и интернет пребарувачите да ја опише вашата компанија, продуктите кои ги продавате, услугите што ги давате.
 • Маркетер - знае се’ за веб-рекламирање и социјални медиуми.
 • Doodle video maker - ќе создаде филм за вас...
 • Програмер - лице за специјални задачи...

Кажете ни, што и треба на вашата компанија!

Специјализација: Joomla
Dajnowiec.pl (Sebastian Dajnowiec)

Нашата понуда главно се состои од веб-сајтови во Responsive Web Desing тхнологија. Креираме електронски визит-карти за мали и средни компании, сајтови во стилот на "Портфолио", каталози и интернет продавници. Ќе го уредиме или ќе му додадеме свежина на Вашиот веб-сајт, адаптирајќи го на новите трендови на пазарот. Пренесуваме сајтови кои работат на Joomla! CMS во 1.0,1.5,2,5 и понови верзии. Развиваме водичи и документација за веб-администратори и администрација. Со задоволство помагаме и нудиме консултации.

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.