Детали за доменот

Ценовник за интернет домени регистрирани на Smarthost.mk

Листа на цени за .berlin

Тип на домен: Domain .berlin

минимален период на регистрација1-10
цена за регистрација45,00 EUR
цена за продолжување45,00 EUR
цена за трансфер45,00 EUR
обновување на исклучен домен 199,00 EUR
обновување redemption период 199,00 EUR
промена на податоците на сопственикот0,00 EUR

The registrar can request a German contact address for the owner.

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.