Бесплатна пренос на хостинг на smarthost.mk

Кога ќе изберете еден од нашите хостинг планови, понекогаш ќе ви треба помош со преносот на податоците од вашиот тековен сервер. Ние ќе се погрижиме за целиот процес на миграција – апсолутно бесплатно.

(И затоа што имаме пристојни анти-експлоитни скрипти што ја обезбедуваат Вашата Wordpress/Joomla апликација, бидејќи имаме бесплатни SSL сертификати, затоа што имаме доверлива и брза техничка поддршка преку chat (разговор) и help desk (шалтер за информации), затоа што едноставно Ви се допаѓаме или поради која било друга причина која ја имате)

Можеме да ги пренесеме сите ваши податоци вклучувајќи ги вашите веб страни и сметки на е-пошта (со е-пошта исто со IMAP фолдери: Received (Примени), Sent (Испратени))

Што ни е потребно за пренос:

  • Името на веќе креираната сметка на smarthost.mk,
  • Нарачка за пренос со пристап до вашиот тековен хостинг сервер (административен панел).

Изведуваме пренос на веб страни и е-пошта во време договорено со вас, на начин што го прави менувањето на хостинг серверот колку што е можно најлесно.


Ако сакате да нарачате процес на пренос на вашите хостирачки сервери, ве молиме контактирајте не` преку е-пошта на: hosting@smarthost.eu

Основни упатства за бесплатен пренос на хостинг