најбрзиот хостинг пакет|nvme-litespeed-max|линијата на пакети nvme-litespeed е највисоката можна изведба на хостинг. NVMe-litespeed е линија на пакети кои ги имаат сите хардверски и софтверски параметри на највисоко ниво на квалитет.

Nvme-litespeed-max хостинг пакет

најбрзиот хостинг за голема компанија со NVMe, Litespeed и cPanel

најбрз хостинг за голема компанија

nvme-litespeed-max

­199
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 100 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR

Пакетот nvme-litespeed-max е пакет предложен за големи продавници кога се важни многу високи перформанси, но потребна е и голема количина простор за складирање податоци. Пакетот за хостирање се базира на комерцијалниот сервер LiteSpeed. Сите податоци за клиентите во хостинг пакетот се зачувани на најбрзите NVMe дискови. Пакетот за хостирање вклучува Litespeed Cache (LScache) и Redis сервер посветен на секој клиент - ова ви овозможува да постигнете најголема можна брзина на веб-страницата.

Litespeed -комерцијален веб сервер, потполно компатибилен со Apache, но побрз од него.

Litespeed поддржува многу современи технологии како TLS 1.3, http/3 i QUIC протоколите, WAF, анти-ddos и др.

Redis - обезбедуваме пристап до современ склад на податоци кој се користи како кеш (cache). Секој Клиент има сопствена, независна од другите Клиенти Redis инсталација со капацитет од 200MB. На Redis можете да се приклучувате со помош на приклучок или порта, податоците се заштитени со лозинка. Во cPanel можете да управувате со Вашата Redis инсталација.

LScache - се смета за еден од најбрзите механизми за кеш, кој неколкукратно ја зголемува брзината на работа на веб-страниците. Споделуваме готов приклучок WordPress LScache. Системот за кеш LScache одлично соработува со базата Redis.

NVMe - сите податоци од Клиентите се чуваат на ултрабрзи NVMe дискови поврзани во RAID низа. NVMe моментално се најбрзиот тип на дискови.

Основни карактеристики на nvme-litespeed хостингот

 • сервери целосно изградени на брзи NVMe дискови поврзани во низа
 • голема количина RAM меморија доделена на корисничката сметка на клиентот
 • големи ресурски на процесорот (едно цело процесорско јадро Intel Xeon)
 • поддршка на HTTP/3 протоколот (значително го забрзува работењето на интернет страниците)
 • интернет страниците се управувани од комерцијален срвер LiteSpeed Enterprise
 • секоја корисничка сметка поседува дедицирана Redis инсталација
 • корисничката сметка поседува SSH пристап
 • достапни се многу начини на кеширање: opcache, memcached, redis и сл.
 • пакетите имаат неограничени параметри за читање од дискот (I/O) со цел максимална ефективност
Други опции за хостирање nvme-litespeed вклучуваат
 • можност за независно менување на верзијата на PHP (7.3, 7.4, 8.0, 8.1) - верзијата е поставена за одреден домен
 • анти-експлоат систем кој открива неколку илјади експлоатирања за популарни скрипти
 • бесплатни SSL сертификати (да изберете од: cPanel / Sectigo или Let's Encrypt)
 • континуирана и професионална техничка поддршка (нашиот разговор на веб-локација го управуваат администратори, а не консултанти)
 • најновата верзија на најдобриот панел за управување со хостинг во светот: cPanel на полски
 • целосно раздвојување на сметките за хостирање врз основа на технологијата LVE (сметките за хостирање работат речиси како посебни vps сервери)
 • дневен бекап - резервните копии се достапни од последните 7 дена
 • можност за бесплатно тестирање на сметката 14 дена
Складирање 100 GB
Пропусен опсег Неограничено
Домени Неограничено
MySQL Бази на податоци Неограничено
E-маил сметки Неограничено
Бесплатни SSL сертификати
NVME зачувување
FTP сметки Неограничено
Под-домени Неограничено
Анти-експлоитен систем
Ограничување на датотеки b.d.
Дневна резервна копија
Сервери во Европа
Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Целосна сепарација на сметката
PHP верзии: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1, 8.2
Промена меѓу PHP верзии
MySQL 8 (MariaDB 10.5)
Cron пристап
PostgreSQL база на податоци
Webdisk
DNS зонски едитор
Можност да се инсталираат SSL сертификати
SSH пристап
Node.js хостинг
14-дневен бесплатен пробен период
Техничка поддршка
Сопствен, специјално наменет IP изборен
RAM за сметката 1 GB
Конкурентни процеси 30
Читање од I/O диск Неограничено
CPU ресурси 100% од јадро
Бесплатно кафе
Бесплатен пренос
Усогласеност со GDPR
Годишна Цена (нето):
199
,00 €
Годишната цена е трајна.
Нашите цени се фиксни, секоја следна година цената за обнова на пакетот ќе биде иста.

Nvme-litespeed пакетот се препорачува за управување интернет страници на WordPress и е-продавници, oсобено WooCommerce i PrestaShop.
Препорачуваме да го конфигурирате cache на интернет страницата користејќи го LScache приклучокот со складирање на податоци во Redis базата,
Во случај на големи интернет страници може да се докупат дополнителни параметри како RAM меморија или дополнителни процесорски јадра.


WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.