ХОСТИНГ ПЛАН Premium-ls-store

Premium-ls-store пакетите

Добар за е-продавница

premium-ls-store

89
,00 €
нето, годишно
  • Простор: 20
  • Опсег: неограничен
  • Домени: неограничени
  • Бази на податоци: неограничени
  • Е-маил адреси: неограничени
  • Бесплатни SSL сертификати
  • NVMe зачувување
  • Антиексплоитен систем
  • Резервна копија на дневно ниво
  • Redis сервер

Premium-ls-store е многу често употребуван пакет за онлајн продавници, заснован на комерцијален LiteSpeed сервер. Во овој хостинг пакет има LiteSpeed Cache (LSCache) дополнителна компонента достапна веднаш со назначена инстанца на Redis сервероваа комбинација ви овозможува да добиете најдобра изведба на вашиот веб сајт на интернет.

 

LiteSpeed хостинг плановите се најбрзи на интернет, нудејќи најдобра ефикасност со многу серверски ресурси (процесор, RAM меморија, I/O) и брзи дискови за зачувување (NVMe дисковии поврзани во матрица).

LiteSpeed – http сервер, целосно компатибилен со Apache, но побрз. LiteSpeed вклучува многу од најновите технологии како: TLS 1.3, QUIC протокол, WAF, Anti-DDOS и уште повеќе.

Redisна нашите клиенти им овозможуваме пристап до модерно зачувување на податоци користено како кеш. Секој корисник има своја сопствена, независна Redis сервер инстанца со капацитет од 200MB за податоци. Може да се поврзете на Redis серверот со користење на сокет или порта, податоците се заштитени со лозинка. Можете да управувате со вашата инстанца на Redis сервер од cPanel назначена дополнителна компонента креирана од Smarthost.eu.

LSCacheнајпопуларен и кој се смета за најбрз кеш механизам засега, кој неколкукратно ја зголемува брзината на веб страницата. Обезбедуваме спремна за употреба WordPress LSCache дополнителна компонента. LSCache системот работи одлично со Redis серверот за зачувување.

NVMeсите кориснички податоци се чуваат на ултра брзи NVMe дискови поврзани во RAID матрица. NVMe е најбрзиот диск за зачувување достапен на пазарот во моментов.

 

 

Простор 20
Опсег неограничен
Домени неограничени
Бази на податоци неограничени
Е-маил адреси неограничени
Бесплатни SSL сертификати
NVMe зачувување
Антиексплоитен систем
Резервна копија на дневно ниво
Redis сервер
LiteSpeed сервер
FTP сметки неограничени
Субдомени неограничени
LiteSpeed кеш (LSCache)
Целосна .htaccess конфигурација
http/2 + QUIC
TLSv1.3
Anti-DDoS Филтрирање
Firewall за веб апликацијата (WAF)
Ограничување на фајлови неограничен
Сервери во Европа
Хостинг панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Назначен IPv6
Целосна поделба на сметките
PHP верзии: 7.2, 7.3 , 7.4, 8.0
Switch PHP верзија
MySQL 5.7
Cron пристап
PostgreSQL база на податоци
Webdisk
Едитор на DNS зони
Инсталација на SSL сертификати
SSH пристап
Node.js
Бесплатна 14 дневна тест сметка
Техничка поддршка
Усогласеност со GDPR (Општа регулатива за заштита на податоци)
Назначена IP адреса опционално
RAM за сметката 1 GB
Конкурентни процеси 20
CPU ресурси 100% од јадрото
I/O читање 12 000 kB/s
Free coffee
Годишна Цена (нето):
89
,00 €
Годишната цена е трајна.
Нашите цени се фиксни, секоја следна година цената за обнова на пакетот ќе биде иста.

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.