Коментари од клиентите

Ги замоливме нашите клиенти да опишат, од што особено се задоволни во однос на соработката со Smarthost.
Подолу ви ги презентираме коментарите од нашите клиенти за Smarthost.mk хостингот

Bergo sp. O.o. (Doodle Wolf)

Adam Mrowiec, President of the Management Board

www.doodlewolf.pl

2021.09.12

Префрлувајќи се на Smarthost се плашев како сето тоа ќе изгледа. Одлуката за промена на испорачувачот на услуги не беше лесна, бидејќи вклучува висок ризик и дополнителна работа. Вработените во Smarthost помогнаа максимално. Самиот хостинг работи перфектно, а поддршката е реална и помошна.
Z pełną świadomością polecam usługi SmartHost. W swoim wieloletnim (prawie 20 lat) doświadczeniu w tworzeniu stron i sklepów www zetknąłem się z wieloma firmami świadczącymi usługi hostingowe. Jednak tylko w smarthost czuję, że im na prawdę na nas zależy i że wszystkie problemy jak dotąd rozwiązują od ręki (nawet na czacie).. Niech ktoś spróbuje to zrobić u największych graczy.. :) Mam nadzieję, że mimo wielkiego rozwoju jaki obserwuję, jakość usług i obsługi pozostanie niezmieniona. Czego sobie i SH życzę ;)

GR4 sp. z o.o.

Dawid Szczepaniec, Prezes Zarządu

www.cartello.pl

2018.12.28

1 2

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.