Најбрзите хостинг пакети|NVMe-Litespeed|Линијата пакети nvme-litespeed нуди најефективен хостинг. NVMe-litespeed е линија на пакети кои ги имаат најквалитетните и најефективните хардверски и софтверски параметри

NVMe -litespeed хостинг пакети

Најбрз хостинг со NVMe дискови, Litespeed сервер и cPanel управувачки панел

Линијата пакети nvme-litespeed нуди најефективен хостинг. NVMe-litespeed е линија на пакети кои ги имаат најквалитетните и најефективните хардверски и софтверски параметри . 

NVMe -litespeed-mini пакетот, е хостинг пакет со најмал капацитет заснован на комерцијален LiteSpeed сервер. Сите податоци од клиентите во хостинг пакетот се чуваат на најбрзите NVMe. дискови. Во хостинг пакетот достапен е Litespeed Cache (LScache) и  дедициран сопствен Redis сервер за секој клиент - што овозможува најбрзо можно работење на интернет страницата.

Litespeed -комерцијален веб сервер, потполно компатибилен со Apache, но побрз од него. Litespeed поддржува многу современи технологии како TLS 1.3, http/3 i QUIC протоколите, WAF, анти-ddos и др.

Redis - обезбедуваме пристап до современ склад на податоци кој се користи како кеш (cache). Секој Клиент има сопствена, независна од другите Клиенти Redis инсталација со капацитет од 200MB. На Redis можете да се приклучувате со помош на приклучок или порта, податоците се заштитени со лозинка. Во cPanel можете да управувате со Вашата Redis инсталација.

LScache - се смета за еден од најбрзите механизми за кеш, кој неколкукратно ја зголемува брзината на работа на веб-страниците. Споделуваме готов приклучок WordPress LScache. Системот за кеш LScache одлично соработува со базата Redis.

NVMe - сите податоци од Клиентите се чуваат на ултрабрзи NVMe дискови поврзани во RAID низа. NVMe моментално се најбрзиот тип на дискови.


nvme-litespeed-mini

најбрз хостинг за почетници
­29
,00 €
нето, годишно
 • Складирање5 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • Домени5

nvme-litespeed-www

најчесто избиран за WordPress
­59
,00 €
нето, годишно
 • Складирање10 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено

nvme-litespeed-store

најбрз хостинг за е-продавница
­89
,00 €
нето, годишно
 • Складирање20 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено

nvme-litespeed-business

најбрз хостинг за компанија
­129
,00 €
нето, годишно
 • Складирање50 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено

nvme-litespeed-max

најбрз хостинг за голема компанија
­199
,00 €
нето, годишно
 • Складирање100 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено

nvme-litespeed-max150

најбрз хостинг за голем број на е-пошта
­299
,00 €
нето, годишно
 • Складирање150 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЛИНИЈАТА ПАКЕТИ PREMIUM-SSD
НЕПРОМЕНЛИВА ЦЕНА
Нашите цени се непроменливи, што значи, дека при продолжување на услугата цената во наредните години цената на услугата останува иста. Не ги изненадуваме Клиентите со промена на цени.
ОНЛАЈН ЧАТ 24ч
Висок квалитет на услугите значи и одлична техничка поддршка. Нашите искусни специјалисти ќе Ви помогнат во секое време, во кој било ден во годината. Техничката поддршка достапна е 24/7. Работиме и во недела и за празни. Секогаш 24/7 можете да поразговарате со нашите оператори. Одговараме на chat во рок од 7 секунди.
SSD ДИСКОВИ
Нудиме брзи SSD дискови поврзани во RAID низа, обезбедувајќи стабилност и брзина во работењето на услугите, дури и при повеќе операции на читање и пишување податоци истовремено.
БСПЛАТНА МИГРАЦИЈА
Нудиме бесплатна миграција на податоци од други даватели на хостинг услуги. Нашите искусни и сертифицирани администратори комплексно ќе ги пренесат сите услуги. Преносот можеме да го направиме на пр. среде ноќ или за викенд, за да не им пречиме во работата на нашите клиенти.
БЕСПЛАТНИ SSL СЕРТИФИКАТИ
Секој домен поврзан на нашите сервери автоматски добива бесплатен SSL сертификат од Sectigo или Let's Encrypt. Благодарение на сертификатот, сите веб-страници и апликации хостирани на нашите сервери ќе можат да користат безбедно шифрирано поврзување.
СЕКОЈДНЕВЕН БЕКАП
Секојдневно во текот на ноќта автоматски, на секоја хостинг сметка се прави бекап. Системот редовно прави резервни копии и ги чува 7 дена. Резервните копии се чуваат на посебни низи off-site. Резервната копија лесно можете да ја вратите сами.
СЕРВЕРИ ВО ЕВРОПСКА УНИЈА
Нашите сервери се наоѓаат во Европска Унија, што на нашите клиенти им овозможува брз пристап до нивните веб-страници и е-пошта. Локацијата на серверите поврзани со главните интернет јазли во Европа обезбедува постојан и молскавичен пристап до услугите.
ХОСТИНГ ПАНЕЛ cPanel
За управување со хостинг сметката нудиме cPanel - најдобар хостинг панел на светот, кој е прегледен и кој на корисниците им овозможува лесно и интуитивно управување со сметката на нашите сервери.
најбрз хостинг за почетници

nvme-litespeed-mini

­29
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 5 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: 5
 • MySQL Бази на податоци: 5
 • E-маил сметки: 10
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најчесто избиран за WordPress

nvme-litespeed-www

­59
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 10 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: 20
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најбрз хостинг за е-продавница

nvme-litespeed-store

­89
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 20 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најбрз хостинг за компанија

nvme-litespeed-business

­129
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 50 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најбрз хостинг за голема компанија

nvme-litespeed-max

­199
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 100 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најбрз хостинг за голем број на е-пошта

nvme-litespeed-max150

­299
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 150 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.