Наши партнери кои ви ги препорачуваме

Во Smarthost тргнуваме со претпоставката дека успешната соработка се базира на пријателски односи со бизнис партнерите. Не` поврзува желбата да обезбедиме најдобри решенија за нашите клиенти. Во Smarthost, за наши партнери ги избираме само најдобрите IT специјалисти поврзани со популарните CMS како што се Joomla !, WordPress и други.

Повеќе

Ги поддржуваме OpenSource заедниците

Поддржуваме млади и талентирани луѓе со визија и став спремни да го споделат своето знаење со другите. Во Полска се организираат многу конференции кои нудат можност за размена на искуства и дискусии на разни теми со секој од учесниците. На ваквите конференции ние земаме учество исто така и како спонзори (од раздавање Smarthost гаџети, до парични спонзорства кои организаторите можат да ги искористат на пр: за пијалоци и храна за учесниците).

Повеќе