СЕРТИФИКАТ „ЛИДЕР ЗА ПАЗАРНИ МОЖНОСТИ 2021“ ЗА SMARTHOST SP. Z.O.O.

Компанијата Smarthost Sp. z.o.o. учествуваше во меѓународниот истражувачки проект „Пристап заснован на можности за управување со иновации во мали и средни претпријатија“ реализиран од вработените на Факултетот за менаџмент и инженерство на производство при Универзитетот за политехнички науки во Лоѓ, College of Entrepreneurship and Law (Чешка) и Факултетот за менаџмент при Универзитетот во Лоѓ.

Учеството беше потврдено со официјален сертификат „Лидер за пазарни можности 2021“.

Нашата компанија исто така е наведена на официјалната интернет страница на проектот: https://www.opportunity.bizresearch.pl/index.php/survey-research/

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.