Споредба на хостинг пакети

NVMe-Litespeed е најбрз можен тип на хостинг. NVMe-Litespeed хостинг употреба ефективност преку употреба на совре мен и ефективен комерцијален Litespeed сервер базиран на Apache. Хостингот има високи ресурси на серверот (процесор, меморија, IO) и најбрзи NVMe дискови поврзани во низа.

Достапен е Litespeed Cache (LScache) и дециран Redis сервер за секој клиент.
Ваквата поврзаност на системот за cache овозможува да се постигне најголемата можна брзина на работа на интернет страницата.

Сите пакети содржат Firewall за веб-апликации (WAF)

Litespeed хостингот нуди многу технологии кои ја забрзуваат раб за интернет страницата и за http/3 протоколот и QUIC и за TLS 1.3. кои ја одржуваат безбедноста.

NVMe-litespeed пакетите, има, содржи многу класични елементи: неограничени н трансфер, неограничен број датотеки на сметката, секојдневна резе рувна копија на податоци и сл.
Smarthost pakiety NVMe-LiteSpeed
Повеќе: nvme-litespeed сервер за Litespeed кеш, посветен Redis сервер, за NVMe дискови, 1GB RAM меморија, 1 цело време на процесорот, TTFB сметан во милисекунди, целосн и систем против експлоатација, систем против DDOS.
Nvme-litespeed хостинг пакети
Ако сакате да имате најголема можна брзина на Интернет - nvme-litespeed пакетите на NVMe дисковите се за вас.

Nvme-litespeed хостинг пакети|Ако сакате да имате најголема можна брзина на Интернет - nvme-litespeed пакетите на NVMe дисковите се за вас.

nvme-litespeed-mini nvme-litespeed-www nvme-litespeed-store nvme-litespeed-business nvme-litespeed-max nvme-litespeed-max150
Складирање 5 GB 10 GB 20 GB 50 GB 100 GB 150 GB
Пропусен опсег Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Домени 5 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
MySQL Бази на податоци 5 20 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
E-маил сметки 10 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Бесплатни SSL сертификати
SSD зачувување
NVME зачувување
FTP сметки 5 10 Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Под-домени Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Анти-експлоитен систем
Ограничување на датотеки Неограничено Неограничено b.d. Неограничено b.d. Неограничено
Дневна резервна копија
Сервери во Европа
Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Целосна сепарација на сметката
PHP верзии: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1, 8.2
Промена меѓу PHP верзии
MySQL 8 (MariaDB 10.5)
Cron пристап
PostgreSQL база на податоци
Webdisk
DNS зонски едитор
Можност да се инсталираат SSL сертификати
SSH пристап
Node.js хостинг
14-дневен бесплатен пробен период
Техничка поддршка
Сопствен, специјално наменет IP изборен изборен изборен изборен изборен изборен
RAM за сметката 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
Конкурентни процеси 20 20 20 30 30 30
Читање од I/O диск Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
CPU ресурси 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро 100% од јадро
Бесплатно кафе
Бесплатен пренос
dopisek
circle_chart
Усогласеност со GDPR
Годишна цена.
Годишната цена е постојана. Цената за обнова на хостинг планот ќе биде иста секоја година.
­29
,00 EUR
нето
­59
,00 EUR
нето
­89
,00 EUR
нето
­129
,00 EUR
нето
­199
,00 EUR
нето
­299
,00 EUR
нето

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.