Споредба на Litespeed хостинг пакети

Споредба на Litespeed хостинг пакети

Премиум litespeed хостинг пакети со REDIS сервер
LiteSpeed хостинг на најдобар можен тип хостинг. Litespeed хостинг нуди најголема ефективност користејќи современ и ефективен комерцијален Litespeed сервер наместо Apache сервер. Хостингот има големи ресурси на серверот (процесор, меморија, IO) и брзи SSD дискови поврзани во низа.

Достапен е Litespeed Cache (LScache) и дедициран Redis сервер за секој клиент. Ваквата поврзаност на cache системите овозможува да се постигне најголема можна брзина на работа на интернет страницата.

Сите пакети содржат Web Application Firewall (WAF).

Litespeed хостингот нуди многу современи технологии кои го забрзуваат работењето на интернет страницата како што се протоколите http/2, http/3 и QUIC и решенија кои ја зголемуваат безбедноста како што е TSL 1.3.

Премиум-LS пакетите секако содржат многу класични елементи: неограничен трансфер, неограничен број датотеки на сметката, секојдневен бекап на податоци и сл.

технички, и во кратки црти: сервер Litespeed со Litespeed Cache, дедициран Redis сервер, низа од SSD дискови, 1GB RAM меморија, 1 цело јадро на процесорот, TTFB сметан во милисекунди, целосна сепарација на сметките, анти-експлоитен систем, анти-DDOS систем.
Премиум-LiteSpeed хостинг пакети
Ако сакате да имате највисок можен квалитет на интернет - премиум-litespeed пакетите на SSD дискови се за Вас.

premium-ls-mini premium-ls-www premium-ls-store Premium-ls-business
Простор 5 GB 10 GB 20 50 GB
Опсег неограничен неограничен неограничен неограничен
Домени 5 неограничени неограничени неограничени
Бази на податоци 5 20 неограничени неограничени
Е-маил адреси 10 неограничени неограничени неограничени
Бесплатни SSL сертификати
NVMe зачувување
Антиексплоитен систем
Резервна копија на дневно ниво
Redis сервер
LiteSpeed сервер
FTP сметки 5 неограничени неограничени неограничени
Субдомени неограничени неограничени неограничени неограничени
LiteSpeed кеш (LSCache)
Целосна .htaccess конфигурација
http/2 + QUIC
TLSv1.3
Anti-DDoS Филтрирање
Firewall за веб апликацијата (WAF)
Ограничување на фајлови неограничен неограничени неограничен неограничени
Сервери во Европа
Хостинг панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Назначен IPv6
Целосна поделба на сметките
PHP верзии: 7.2, 7.3 , 7.4, 8.0
Switch PHP верзија
MySQL 5.7
Cron пристап
PostgreSQL база на податоци
Webdisk
Едитор на DNS зони
Инсталација на SSL сертификати
SSH пристап
Node.js
Бесплатна 14 дневна тест сметка
Техничка поддршка
Усогласеност со GDPR (Општа регулатива за заштита на податоци)
Назначена IP адреса опционално опционално опционално опционално
RAM за сметката 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
Конкурентни процеси 16 20 20 30
CPU ресурси 100% од јадрото 100% од јадрото 100% од јадрото 100% од јадрото
I/O читање 10 000 kB/s 12 000 kB/s 12 000 kB/s 15 000 kB/s
Free coffee
circle_chart
Годишна цена.
Годишната цена е постојана. Цената за обнова на хостинг планот ќе биде иста секоја година.
­39
,00 EUR
нето
­59
,00 EUR
нето
­89
,00 EUR
нето
­129
,00 EUR
нето

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.