Новости

03.10.2023 , WB

WordCamp Skopje - Златен спонзор

Smarthost е златен спонзор на WordCamp Скопје - главниот состанок на WordPress ентузијасти во Северна Македонија. На 14-15 октомври можете да не пречекате на нашиот штанд во Скопје.

Читајте повеќе
31.10.2022

WordUP Trojmiasto - платина спонзор

Ние ја поддржуваме заедницата на WordPress многу години! Задоволство ни е да објавиме дека станавме платинест спонзор на WordUP Trójmiasto! На 8 октомври можете да не запознаете во живо во Гдиња.

25.02.2022

WordCamp Прага - златен спонзор

Утре се одржува WordCamp Прага 2022 година. Smarthost е неговиот официјален златен спонзор. Ве молиме посетете го нашиот виртуелен штанд за време на конференцијата: https://prague.wordcamp.org/2022/

29.03.2021 , WB

СЕРТИФИКАТ „ЛИДЕР ЗА ПАЗАРНИ МОЖНОСТИ 2021“ ЗА SMARTHOST SP. Z.O.O.

Компанијата Smarthost Sp. z.o.o. учествуваше во меѓународниот истражувачки проект „Пристап заснован на можности за управување со иновации во мали и средни претпријатија“ реализиран од вработените на Факулт ...

Читајте повеќе
28.12.2020 , WB

PHP 8 на нашите сервери

Денес, неколку часа откако доставувачот на софтвер CloudLinux ја објави стабилната верзија на PHP 8, таа беше инсталирана на повеќето наши сервери. PHP верзијата може да ја поставите за кој било од вашите ...

Читајте повеќе
18.06.2020 , Michał

Нова страница со технички соопштенија

Денес Ви ја претставуваме нашата нова страница со технички соопштенија и актуелен извештај за достапноста на серверите

Читајте повеќе
13.03.2020 , WB

Ограничување на работата во канцеларија за време на пандемијата на кор ...

Ве информираме дека од следниот понеделник, 16 март 2020 ја ограничуваме работата во нашата канцеларија. Вработените ќе работат онлајн.

Читајте повеќе
09.02.2020 , DW

Smarthost Сертифициран партнер на cPanel

Денес, по положувањето на соодветните испити за сертификација компанијата Smarthost Sp. z.o.o. доби статус „cPanel Certified Partner“.

Читајте повеќе
08.11.2019 , WB

Го спонзорираме полскиот WordCamp 2019

Ние сме официјален спонзор на полскиот WordCamp, кој ќе се одржи од 22-24 ноември во Лоѓ. Како и претходните години, на WordCamp ќе имаме штанд со многу гаџети за учесниците.

Читајте повеќе
25.10.2019 , WB

Постдипломски студии по e-marketing

Ние сме коорганизатор на постдипломски студии „Интернет маркетинг“ во Горношлезиската Висока Економска Школа во Катовице. Во недела (27.10.2019) вебинар за студентите ќе одржи Давид од нашиот тим.

Читајте повеќе
1 2

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.