Хостинг со одлична поддршка

free
hosting
migration

Сите хостинг сметки поседуваат бесплатни SSL сертификати

Добар за почетници

Premium-ssd-mini

­29
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 5 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: 5
 • MySQL Бази на податоци: 5
 • E-маил сметки: 10
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за WordPress

Premium-ssd-www

­49
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 10 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: 20
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за е-продавница

Premium-ssd-store

­79
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 20 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за компанија

Premium-ssd-business

­119
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 50 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за голема компанија

Premium-ssd-max

­179
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 100 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за огромни количини е-маил

Premium-ssd-max250

­359
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 250 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најновата корисничка сметка беше креирана пред 14 часа од Lubaczów, Poland after country

Нашите клиенти добиваат:

ТЕХНИЧКИ
КВАЛИТЕТ

Нашиот сопствен дата-центар, лоциран во Европска унија поврзан е на интернет преку многу независни врски со висока сигурност.

ПОДДРШКА
ЗА КЛИЕНТИТЕ

Знаеме, дека Клиентите не контактираат за важни работи. Секогаш сме на располагање да помогнеме 24/7. Одговараме на chat за неколку секунди и помагаме.

ПРОВЕРЕНИ
РЕШЕНИЈА

Нашите хостинг услуги се засновани врз проверен софтвер со највисок квалитет: повеќејазичен панел за управување со услуги cPanel и исклучително стабилен CloudLinux систем со LVE технологија.

АВТОМАТИЗИРАНИ
УСЛУГИ

Сите услуги на нашите сервери се извршуваат потполно автоматски: креирање на виртуелни сервери и регистрација на домени може да се плати онлајн - на клиентите им се достапни веднаш по регистрацијата.

 • Бесплатни SSL сертификати
 • Анти-експлоитен систем
 • Заштита на лични податоци усогласена со Општата регулатива за заштита на податоци (GDPR)
 • 14-дневен бесплатен тест период
Достапни сме на четот
24 часа на ден.
Коментари од клиентите
Opinie pochodzą wyłącznie od Klientów hostingu Smarthost i są ręcznie weryfikowane po podaniu opinii.
Повеќе коментари

Новости Smarthost

Најнови вести од светот на хостингот
31.10.2022 ,

WordUP Trojmiasto - платина спонзор

Ние ја поддржуваме заедницата на WordPress многу години! Задоволство ни е да објавиме дека станавме платинест спонзор на WordUP Trójmiasto! На 8 октомври можете да не запознаете во живо во Гдиња.

25.02.2022 ,

WordCamp Прага - златен спонзор

Утре се одржува WordCamp Прага 2022 година. Smarthost е неговиот официјален златен спонзор. Ве молиме посетете го нашиот виртуелен штанд за време на конференцијата: https://prague.wordcamp.org/2022/

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.