Најбрзиот хостинг со одлично поддршка

Бесплатен
пренос
на
хостинг

Најбрзи можни технологии: NVMe дискови, LiteSpeed, Redis, LScache, cPanel

nvme-litespeed-mini

најбрз хостинг за почетници
­29
,00 €
нето, годишно
 • Складирање5 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • Домени5

nvme-litespeed-www

најчесто избиран за WordPress
­59
,00 €
нето, годишно
 • Складирање10 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено

nvme-litespeed-store

најбрз хостинг за е-продавница
­89
,00 €
нето, годишно
 • Складирање20 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЛИНИЈАТА ПАКЕТИ LITESPEED-NVME
НЕПРОМЕНЛИВА ЦЕНА
Нашите цени се непроменливи, што значи, дека при продолжување на услугата цената во наредните години цената на услугата останува иста. Не ги изненадуваме Клиентите со промена на цени.
ОНЛАЈН ЧАТ 24ч
Висок квалитет на услугите значи и одлична техничка поддршка. Нашите искусни специјалисти ќе Ви помогнат во секое време, во кој било ден во годината. Техничката поддршка достапна е 24/7. Работиме и во недела и за празни. Секогаш 24/7 можете да поразговарате со нашите оператори. Одговараме на chat во рок од 7 секунди.
NVMe ДИСКОВИ
Користиме најнови технологии, бидејќи квалитетот на нашите услуги е наш приоритет. Нашите сервери работат на ултра брзи NVMe дискови. Дополнителни дисковите се поврзани во RAID низа, со што се обезбедува поголема сигурност.
LITESPEED СЕРВЕР СО LSCACHE
Брзиот комерцијален LiteSpeed сервер е поефикасен од Apache, но во исто време потполно компатибилен со него. Софтверот го споделува LSCache системот, кој управува со кеш меморијата, за да го редуцира бројот на барања до серверот и значително да го забрза работењето на страницата.
БСПЛАТНА МИГРАЦИЈА
Нудиме бесплатна миграција на податоци од други даватели на хостинг услуги. Нашите искусни и сертифицирани администратори комплексно ќе ги пренесат сите услуги. Преносот можеме да го направиме на пр. среде ноќ или за викенд, за да не им пречиме во работата на нашите клиенти.
БЕСПЛАТНИ SSL СЕРТИФИКАТИ
Секој домен поврзан на нашите сервери автоматски добива бесплатен SSL сертификат од Sectigo или Let's Encrypt. Благодарение на сертификатот, сите веб-страници и апликации хостирани на нашите сервери ќе можат да користат безбедно шифрирано поврзување.
СЕКОЈДНЕВЕН БЕКАП
Секојдневно во текот на ноќта автоматски, на секоја хостинг сметка се прави бекап. Системот редовно прави резервни копии и ги чува 7 дена. Резервните копии се чуваат на посебни низи off-site. Резервната копија лесно можете да ја вратите сами.
СЕРВЕРИ ВО ЕВРОПСКА УНИЈА
Нашите сервери се наоѓаат во Европска Унија, што на нашите клиенти им овозможува брз пристап до нивните веб-страници и е-пошта. Локацијата на серверите поврзани со главните интернет јазли во Европа обезбедува постојан и молскавичен пристап до услугите.
ХОСТИНГ ПАНЕЛ cPanel
За управување со хостинг сметката нудиме cPanel - најдобар хостинг панел на светот, кој е прегледен и кој на корисниците им овозможува лесно и интуитивно управување со сметката на нашите сервери.
најбрз хостинг за почетници

nvme-litespeed-mini

­29
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 5 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: 5
 • MySQL Бази на податоци: 5
 • E-маил сметки: 10
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најчесто избиран за WordPress

nvme-litespeed-www

­59
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 10 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: 20
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најбрз хостинг за е-продавница

nvme-litespeed-store

­89
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 20 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • NVME зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR

Хостинг со одлична поддршка

Бесплатен
пренос
на
хостинг

Сите хостинг сметки поседуваат бесплатни SSL сертификати

Premium-ssd-mini

Добар за почетници
­29
,00 €
нето, годишно
 • Складирање5 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • Домени5

Premium-ssd-www

Добар за WordPress
­49
,00 €
нето, годишно
 • Складирање10 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено

Premium-ssd-store

Добар за е-продавница
­79
,00 €
нето, годишно
 • Складирање20 GB
 • Пропусен опсегНеограничено
 • ДомениНеограничено
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ЛИНИЈАТА ПАКЕТИ PREMIUM-SSD
НЕПРОМЕНЛИВА ЦЕНА
Нашите цени се непроменливи, што значи, дека при продолжување на услугата цената во наредните години цената на услугата останува иста. Не ги изненадуваме Клиентите со промена на цени.
ОНЛАЈН ЧАТ 24ч
Висок квалитет на услугите значи и одлична техничка поддршка. Нашите искусни специјалисти ќе Ви помогнат во секое време, во кој било ден во годината. Техничката поддршка достапна е 24/7. Работиме и во недела и за празни. Секогаш 24/7 можете да поразговарате со нашите оператори. Одговараме на chat во рок од 7 секунди.
SSD ДИСКОВИ
Нудиме брзи SSD дискови поврзани во RAID низа, обезбедувајќи стабилност и брзина во работењето на услугите, дури и при повеќе операции на читање и пишување податоци истовремено.
БСПЛАТНА МИГРАЦИЈА
Нудиме бесплатна миграција на податоци од други даватели на хостинг услуги. Нашите искусни и сертифицирани администратори комплексно ќе ги пренесат сите услуги. Преносот можеме да го направиме на пр. среде ноќ или за викенд, за да не им пречиме во работата на нашите клиенти.
БЕСПЛАТНИ SSL СЕРТИФИКАТИ
Секој домен поврзан на нашите сервери автоматски добива бесплатен SSL сертификат од Sectigo или Let's Encrypt. Благодарение на сертификатот, сите веб-страници и апликации хостирани на нашите сервери ќе можат да користат безбедно шифрирано поврзување.
СЕКОЈДНЕВЕН БЕКАП
Секојдневно во текот на ноќта автоматски, на секоја хостинг сметка се прави бекап. Системот редовно прави резервни копии и ги чува 7 дена. Резервните копии се чуваат на посебни низи off-site. Резервната копија лесно можете да ја вратите сами.
СЕРВЕРИ ВО ЕВРОПСКА УНИЈА
Нашите сервери се наоѓаат во Европска Унија, што на нашите клиенти им овозможува брз пристап до нивните веб-страници и е-пошта. Локацијата на серверите поврзани со главните интернет јазли во Европа обезбедува постојан и молскавичен пристап до услугите.
ХОСТИНГ ПАНЕЛ cPanel
За управување со хостинг сметката нудиме cPanel - најдобар хостинг панел на светот, кој е прегледен и кој на корисниците им овозможува лесно и интуитивно управување со сметката на нашите сервери.
Добар за почетници

Premium-ssd-mini

­29
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 5 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: 5
 • MySQL Бази на податоци: 5
 • E-маил сметки: 10
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за WordPress

Premium-ssd-www

­49
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 10 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: 20
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за е-продавница

Premium-ssd-store

­79
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 20 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за компанија

Premium-ssd-business

­119
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 50 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за голема компанија

Premium-ssd-max

­179
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 100 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
Добар за огромни количини е-маил

Premium-ssd-max250

­359
,00 €
нето, годишно
 • Складирање: 250 GB
 • Пропусен опсег: Неограничено
 • Домени: Неограничено
 • MySQL Бази на податоци: Неограничено
 • E-маил сметки: Неограничено
 • Бесплатни SSL сертификати
 • SSD зачувување
 • Анти-експлоитен систем
 • Дневна резервна копија
 • Панел: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Можност да се инсталираат SSL сертификати
 • SSH пристап
 • 14-дневен бесплатен пробен период
 • Техничка поддршка
 • Бесплатен пренос
 • Усогласеност со GDPR
најновата корисничка сметка беше креирана пред 1 час од Częstochowa, Poland after country

Нашите клиенти добиваат:

ТЕХНИЧКИ
КВАЛИТЕТ

Нашиот сопствен дата-центар, лоциран во Европска унија поврзан е на интернет преку многу независни врски со висока сигурност.

ПОДДРШКА
ЗА КЛИЕНТИТЕ

Знаеме, дека Клиентите не контактираат за важни работи. Секогаш сме на располагање да помогнеме 24/7. Одговараме на chat за неколку секунди и помагаме.

ПРОВЕРЕНИ
РЕШЕНИЈА

Нашите хостинг услуги се засновани врз проверен софтвер со највисок квалитет: повеќејазичен панел за управување со услуги cPanel и исклучително стабилен CloudLinux систем со LVE технологија.

АВТОМАТИЗИРАНИ
УСЛУГИ

Сите услуги на нашите сервери се извршуваат потполно автоматски: креирање на виртуелни сервери и регистрација на домени може да се плати онлајн - на клиентите им се достапни веднаш по регистрацијата.

 • Бесплатни SSL сертификати
 • Анти-експлоитен систем
 • Заштита на лични податоци усогласена со Општата регулатива за заштита на податоци (GDPR)
 • 14-дневен бесплатен тест период
Достапни сме на четот
24 часа на ден.
Коментари од клиентите
Прегледите доаѓаат исклучиво од клиентите на Smarthost и се проверуваат рачно откако ќе се дадат повратни информации.
Повеќе коментари

Новости Smarthost

Најнови вести од светот на хостингот
03.10.2023 , WB

WordCamp Skopje - Златен спонзор

Smarthost е златен спонзор на WordCamp Скопје - главниот состанок на WordPress ентузијасти во Северна Македонија. На 14-15 октомври можете да не пречекате на нашиот штанд во Скопје.

Читајте повеќе
31.10.2022

WordUP Trojmiasto - платина спонзор

Ние ја поддржуваме заедницата на WordPress многу години! Задоволство ни е да објавиме дека станавме платинест спонзор на WordUP Trójmiasto! На 8 октомври можете да не запознаете во живо во Гдиња.

WordPress Хостинг

Брзина и ефективност: ssd дискови, http/2, многу cache методи, бесплатен пренос на податоци, бесплатни SSL сертификати

Joomla Хостинг

Брзина и ефективност: високо I/O, голема RAM меморија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати, техничка поддршка

PrestaShop хостинг

Сигурност и ефективност: потполна одвоеност, анти-експлоитна технологија, ssd дискови, http/2, бесплатни SSL сертификати.

Дедицирани сервери

Секаде, каде што се потребни високи компјутерски перформанси, можете да изберете еден од нашите дедицирани сервери во нашата сопствена серверска просторија лоцирана во Европа.

VPS сервери

Кога морате да поставите оперативен систем на нашата хостинг платформа, добро е да изберете сопствен VPS од cPanel и пристап до root.

Регистрација на Домени

На Smarthost можете да регистрирате неколку стотици видови домени од целиот свет. Нашите цени се прифатливи за сите.